ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KIRIKKALE İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
  • İL MÜDÜRÜ
  • İL MÜDÜR YARDIMCISI
  • İL MÜDÜR YARDIMCISI
  • ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
  • İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
  • TARIM TAKVİMİ
  • KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • GÖREV TANIMLARI
    • İŞ AKIŞLARI
    • KALİTE EL KİTABI
    • PROSEDÜRLER
    • SÜREÇLER
    • FORMLAR
    • TABLOLAR
  • KAMU HİZMET STANDARTLARI
  • KALİTE POLİTİKAMIZ
  • MİSYON VİZYON
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksKırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Menu

İlçe Müdürlükleri

Bahşılı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü


Recep BULUT

Veteriner Hekim

Bahşılı İlçe Tarım ve Orman Müdür V.


ÖZGEÇMİŞ

1986 yılında Ankara'da doğan Recep BULUT, ilköğretim ve ortaokulu Ankara'da, lise öğrenimini ise Kırıkkale'de tamamlamıştır. 2011 yılında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ni bitirmiştir. 2013 yılında Kırıkkale ili Çelebi ilçesinde Tar - Gel projesi kapsamında veteriner hekim olarak görev almaya başlamıştır. 2018 yılında Kırıkkale Üniversitesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Aynı yıl içerisinde Kırıkkale ili Bahşılı ilçesinde veteriner hekim olarak görev yapmaya başlamıştır. 04.05.2021 tarihi itibari ile Bahşılı İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak görevlendirilmiştir. Halen bu görevi yürütmekte olup evli ve 1 çocuk babasıdır.



 
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon :
0318 366 14 87

Faks : 0318 366 15 33
E-mail : recep.bulut@tarimorman.gov.tr 

İlçe Mail: bahsili@tarimorman.gov.tr

BAHŞILI İLÇESİ

Bahşılının de içinde bulunduğu Kırıkkale yöresi Anadolu'da Türkleşme-İslamlaşma süresince ilk açılan yerleşim bölgelerindendir.Öncesinde yüzlerce yıl çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmuştır.Bugünkü Bahşılı' ya temel teşkil eden yerleşim birimi eski adıyla Bahşılı Köyü, daha sonra Kırıkkale'ye bağlı Bahçeli mahallesi, Bahşılı Köy olarak ilk önce Bala ilçesinin bir nahiyesi daha sonra sıra ile Kalecik ve Keskin ilçele'rine 1984 yılında Belediye statüsünü kazanmıştır.1989 yılında Kırıkkale il olmasının ardından 09.05.1990 tarih ve 20523 Sayılı Resmi Gazete de yayınlanan 3644 Saylı Kanunla ilçe olarak Kırıkkale iline bağlanmıştır.
Bahşılı isminin ise Sultan Murat'ın emrindeki bir grup askere "Orta Anadolu da kendinize bir yurt edinin"diyerek bağışta bulunduğu ve daha sonra bu toprakların Bahşılı olarak anılmaya başlandığı bilinmektedir.


Bahşılı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personel Listesi

ADISOYADIİLİLÇEGÖREV/UNVAN
RecepBULUTKIRIKKALE BAHŞILIMüdür V.
LALE GÜLÜNAYKIRIKKALE BAHŞILIMühendis
​SAVAŞ
​​ERDEMİR
​KIRIKKALE
​BAHŞILI
​Mühendis
MUSTAFAARSLANKIRIKKALE BAHŞILIVeteriner
​NESLİHAN 
​AKGÖZ
​KIRIKKALE
​BAHŞILI
​Araştırmacı
RAMAZAN ÖNGERKIRIKKALE BAHŞILITekniker
MUSTAFA ERDALKIRIKKALE BAHŞILITekniker
YUNUS YORULMAZKIRIKKALE BAHŞILIVet.Sağ.Teknisyeni
EYÜPÇELTİKKIRIKKALE BAHŞILITeknisyen
​HAYDAR​ÜZÜMLÜ​KIRIKKALE​BAHŞILI​GHS
BÜNYAMİNKÜTÜKOĞLUKIRIKKALE BAHŞILIŞoför
KEMAL AVCIKIRIKKALE BAHŞILIİşçi
​MEVLÜT
​ŞARLAYAN
​KIRIKKALE
​BAHŞILI
​İşçi-Şoför
ÜNALONARKIRIKKALE BAHŞILIİşçi Traktör Şöforü
​DURAK
​KABLAN
​KIRIKKALE
​BAHŞILI
​Hizmetli Memur
​YUSUF
​SALAR
​KIRIKKALE
​BAHŞILI
​İşçi

 
İLÇENİN GENEL TANITIMI

Bahşılı İlçesi Kırıkkale şehir merkezine 5, Ankara'ya 80, Ankara-Kayseri yoluna ise 3 km. mesafede, Kızılırmak'a 11 km. kıyısı bulunan 243 km² yüzölçümüne sahip 700 rakımlı bir yerleşim yeridir. Bahşılı eski bir yerleşim yöresidir. XI. yüzyıldan itibaren Türklerin iskanına açılmıştır.


 
Balışeyh İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü

ALAATTİN OZAN EKİNCİ
Balışeyh İlçe Tarım ve Orman Müdür V.




Telefon : 0318 713 71 110318 713 71 11

Faks : 0318 713 71 11

E-mail :

İlçe Mail: baliseyh@tarimorman.gov.tr

 Balışeyh İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personel Listesi

ADISOYADIİLİLÇEGÖREV/UNVAN
ALAATTİN OZANEKİNCİKIRIKKALEBALIŞEYHİLÇE MÜDÜR V.
FATMA
DEMİR
KIRIKKALE
BALIŞEYH
MÜHENDİS

​MUSTAFA
ASLAN​KIRIKKALE​BALIŞEYH​MÜHENDİS​
​CUMALİ
YAKUT​KIRIKKALE​BALIŞEYH​VETERİNER HEKİM​
​ONUR
​KARATAŞ
​KIRIKKALE
​BALIŞEYH
​TEKNİSYEN
OSMAN CİHAN
İNCEER
KIRIKKALEBALIŞEYHTEKNİSYEN
​GÜNER
​SATILMIŞ
KIRIKKALE​
BALIŞEYH​TEKNİSYEN​
​ESİNDOĞAN
​KIRIKKALE​BALIŞEYH​HİZMETLİ
EMRAH 
ALTINTOP
KIRIKKALE
BALIŞEYH
TARIM HİZMETLERİ


İLÇENİN GENEL TANITIMI

COĞRAFİ KONUM: İlçemiz kuzeyde Sulakyurt İlçesiyle 24 km., güneyde Keskin İlçesiyle 12 km., doğuda Delice İlçesiyle 35 km. ve batıda Kırıkkale Merkez İlçesiyle 47 km. mülki sınırları ile çevrilmiş olup, toplam 136 km. mülki sınırlara ve 615 km2 yüzölçümüne sahiptir.
İlçemizden geçen E-88 Devlet Karayolunun Ankara'yı Karadeniz ve Doğu İllerine bağlayan önemli yollardan biri olması ayrıca Devlet Karayollarına paralel olarak D.D.Y.' nın geçmesi İlçenin önemini arttırmaktadır.
İKLİMİ: İlçemizde genellikle karasal iklim sürmekte olup, yazları sıcak ve kurak, kışları genellikle soğuk ve kısmen kar yağışlıdır. Bölge tipik karasal iklimin hava şartlarına sahip olmakla beraber birkaç km. aralıkla değişik hava şartlarıyla karşılaşmak mümkündür. Kış ve ilkbahar mevsimlerinde vadi ve yüksek yamaçlarda sis olur. Bölgedeki hakim rüzgar yıldız ve poyrazdır.
COĞRAFİ YAPISI: Bölgenin en yüksek kesimi güneyde bulunan Denek Dağı ile kuzeydoğuda bulunan Koçubaba Seydim tepesidir. Bu iki bölümde E-88 Devlet Karayoluna gelindikçe alçalan bir arazi kesimi mevcuttur. E-88 Devlet Karayolunun bulunduğu kısım düz ve ova görünümündedir. Bölge arazisinin hemen hemen tamamı tarım alanıdır. İlçe dahilinde en yüksek rakım 1140 m., en düşük rakım ise 872 m., ortalama rakım ise 1000 m.dir. Bölgede dağ olarak adlandırabileceğimiz Keskin İlçesi hududunu teşkil eden Denek Dağı 1140 m. dir. Bölgede Kenanbeyobası Köyünün Azgın Yaylası mevcut olup, yaylanın elektriği ve yolu mevcuttur.
İlçemizin Koçubaba-Ulaklı ve Selamlı Köyleri alanı meşe ormanları ile kaplıdır. Denek Dağı eteklerinde cılız fundalıklar ve meşelikler mevcuttur. 
İlçemizin ; Merkez, Akçakavak, Aydınşeyh, Aşağıkarakısık, Beyobası, Beşbıçak, Bıyıkaydın, Battalobası, Dikmen, Eldelek, Hüseyinobası, Hıdırşeyh, Işıklar, İzzettin, Kırlangıç, Kılevli, Karalı, Kenanobası, Kulaksız Kasabası, Kösedurak, Koçubaba Kasabası, Kargın, Mehmetobası, Selamlı, Ulaklı, Uzunlar, Yenili, Yenice, Yukarıkarakısık Köyü ile 26 köy, 2 belde, 1 merkez ilçe olmak üzere


Çelebi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü

Yıldıray AYAN

Çelebi İlçe Tarım ve Orman Müdür V.

Veteriner Hekim

 

1969 Kırıkkale doğumluyum 1986 da Kırıkkale Lisesi'nden muzun oldum.1992 yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği Fakültesi'ni bitirdim.

Mezuniyet 13 Mayıs 1993 yılında Keskin Belediyesi'ne başladım. 1996 yılında Tarım Bakanlığı'na geçiş yaparak Mardin Nusaybin ilçesine ilçe müdürü olarak atandım. 1997 yılında Çorum İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü yaptım. 1998 yılında Kırşehir Akpınar ilçesine İlçe Müdürü olarak atandım. 4 yıl Akpınar ilçesi 4 yıl Akçakent ilçesi ve 8 yıl da Kırşehir Merkez Hayvan Sağ.  Yet. ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü'nde görev yaptım.

Halen Çelebi İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü'nü vekâleten yürütmektedir.

Telefon : 0318 414 50 010318 414 50 01
Faks : 0318 414 50 01
E-mail : yildiray.ayan@tarimorman.gov.tr

İlçe Mail: celebi@tarimorman.gov.tr

ÇELEBİ İLÇESİ

Çelebi ilçesi,tarihi seyri kayıtlarında pek fazla görülmeyen bir beldedir. Kuruluşu ile ilgili pek çok rivayetler olan ilçenin çok eski tarihlere dayanan bir geçmişinin olduğu muhakkaktır.
İlçe etrafında henüz ciddi manada bir kazı çalışması olmamakla birlikte,tesadüfen rastlanan mezarlıklar,bina temelleri,çok eski meyve ağaçları,kale kalıntıları ile çeşme yalakları bunu göstermektedir.
Çelebi,Anadolu’nun Türkleşme ve İslamlaşma döneminin başlangıcı olarak bilinen Anadolu’nun, fethinin ilk zamanlarında şark’ı Garb’a bağlayan yolların en önemlisi olan Kırşehir-Ankara yolunun birkaç km yakınında bulunan ve karalık olarak bilinen mevkiinden iskan eden köylülerle meskun hale gelmiştir. Genelde ziraatla uğraşan bu insanların kurduğu köyün o günkü yerleri, Çelebi’ nin uzağında bir mezra hükmündedir. Daha sonraları ise Türkmen aşiretinin Haremeyn koluna mensup bir kafile, diğer Türkmen diğer Türkmen kollarında adet olduğu üzere, Çelebi dağının çanağı olarak tarif edilen ve bu gün kavas özü olarak da bilinen yere gelerek yerleşmişlerdir. Hayvancılık ve Avcılıkla geçimlerini sağlayan Türkmenler için burası artık ileriye dönük yerleşim yeri olmuştur.
Muhtemel bilgi ve rivayetlere göre merkezi hükümetin kabul ettiği ve kahyalık verdiği birim, Türkmenlerin oturduğu bu günkü Çelebi’ nin yeridirHükümet temsilciliğinin verilmesi ve Karalık’ ta oturan köylerin yukarı çelebiye bağlanması ile bu iki yerleşim birimi arasında tanışıklıklar, dostluklar, hısım ve akrabalıklar sonucu yavaş yavaş birleşme hareketliliğine girişilmiştir.

Yukarıda Çelebi’ ye çıkan köylüler, Karalık’ ta bulunan arazilerini bırakmamış, yakın zamana kadar yazları tarla ve bahçe işlerinin çıktığı zamanlarda giderek ziraatlarına devam etmişlerdir.


Çelebi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personel Listesi

ADISOYADIİLİLÇEGÖREV/UNVAN
YILDIRAYAYANKIRIKKALEÇELEBİİlçe Müdürü
BARIŞKUZUCUKIRIKKALEÇELEBİZiraat Mühendisi
AYŞEGÜL​ORHAN
​KIRIKKALE
​ÇELEBİ
​Mühendis
SAMEDDOĞAN
KIRIKKALEÇELEBİMühendis
İREM 
YETİŞTİ DOĞAN
KIRIKKALEÇELEBİMühendis
İSMAİL
MERT
KIRIKKALEÇELEBİVeteriner Hekim
​FERHAT
KARAHAN​
KIRIKKALE​ÇELEBİ​Tekniker​
​TARIK
CELEP​KIRIKKALE​ÇELEBİ​Tekniker​
​MEHMET
ÖZAYDIN​KIRIKKALE​ÇELEBİ​Şoför​

 

COĞRAFİ KONUM:
Konumu itibariyle Çelebi dağı eteklerine kurulmuştur. Batısında Bala ve Karakeçili ilçeleri, kuzeyinde Keskin ilçesi, doğusunda ve güneyinde Kaman ilçesi ile sınırdır. Ankara'ya 115 km. Kırıkkale'ye 57 km. Kayseri yolu kavşağına (Keskin ilçesine doğru) 27 km mesafesi vardır. İlçenin yüzölçümü 180.000 da, Rakımı 1275 metredir.
İklimi, İç Anadolu bölgesinin tipik kara iklimine sahiptir. Kışları oldukça sert ve kar yağışlı, hava sıcaklığı kış boyunca genelde sıfırın altında seyreder. Yazları ise sıcak ve kurudur. İlkbahar mevsimi çok kısa sürer. Yağışlar az olduğundan yaz mevsiminde bitki örtüsü bozkır görünümünü alır. Yağışlar çoğunlukla sonbahar ve kış mevsiminde düşer.
İlçemizin on dört köyü mevcut olup bunlardan dördünde sulu tarım yapılabilmektedir.


 
Delice İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü

DAVUT BALCI

ZİRAAT Mühendisi

Delice İlçe Tarım ve Orman Müdür V.


1976 yılında Artvin ili Şavşat ilçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Şavşat’ da, lise öğrenimin Ankara’ da tamamladı. 2001 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Ordu Ziraat Fakültesi Toprak Bölümünden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. 2004 yılında KÖY-MER projesi kapsamında Kırıkkale ili Bahşılı ilçesi Karaahmetli Beldesinde göreve başladı. 2007-2011 yılları arasında aynı yerde TARGEL projesi kapsamında görevine devam etti. 2011 yılından itibaren Bahşılı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak görevine devam eden BALCI, 30.01.2020 tarihinden 05.05.2021 tarihine kadar Vekaleten Bahşılı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, 05.05.2021 tarihi itibariyle Vekaleten Kırıkkale il Tarım ve orman müdürlüğünde geçici görevle Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğünü yürüttü. 02.02.2022 tarihi itibariyle geçici görevle Vekaleten Delice İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Orta derecede İngilizce ve iyi derecede Gürcüce bilen BALCI, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 ​


 İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon : 0318 618 52 530318 618 52 53

Fax : 0318 618 52 53

E-mail :  

İlçe Mail: delice@tarimorman.gov.tr

 Delice İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personel Listesi

ADISOYADIİLİLÇEGÖREV/UNVAN
DavutBALCI
KırıkkaleDelice İlçe Müd. V
Gökhan
AYDEMİR
KırıkkaleDeliceVet.Hek.
Osman
İPEK
KırıkkaleDeliceMühendis
​HamzaEDİZKırıkkaleDeliceMühendis
​Alpay
​SUNGUR
​Kırıkkale
​Delice
​Mühendis
​Başak
​TAŞELİ
​Kırıkkale
​Delice
​Mühendis
​Mine
​TEKKEŞİNOĞLU
​Kırıkkale
​Delice
​Mühendis
​Behiç Barbaros
ATMAN​
​Kırıkkale
​Delice
​Mühendis
Alican
YORULMAZKırıkkale​Delice
​Vet.Hek.
Gülçin
GÜVEN
KırıkkaleDeliceVet.Hek
​Adil
UÇAKCIOĞLU​
Kırıkkale​Delice​Tekniker​
​Sezai​AYAR​Kırıkkale​Delice​Memur
BekirÖZBEKMEZKırıkkaleDeliceŞoför
ŞabanOĞUZKırıkkaleDeliceHizmetli
​Ali​SARIKAYA​Kırıkkale​Delice​Hizmetli
Hacı ArslanSAĞLAMKırıkkaleDeliceHizmetli


DELİCE
COĞRAFİ    KONUM

İlçemiz  doğuda Sungurlu (Çorum) ve Yerköy (Yozgat) İlçeleri, batıda  Balışeyh (Kırıkkale) güneyde Keskin  İlçesi ve  Kırşehir İli , Kuzeyde ise Sulakyurt İlçesi ve Çankırı İli   ile çevrilidir.  750 Km2'lik bir alana sahip olan Delice İlçesi 34 derece doğu boylamı ile 40 derece kuzey enleminin kesiştiği noktada yer almaktadır. Yüksekliği 750 metredir.

İlçenin iklimi, yazları sıcak ve kurak, kışlar soğuk ve nispeten yağışlıdır. Devlet Meteoroloji İşletmesi verilerine göre 1963-1997 yılları arasındaki  ortalama yağış 388 mm, ortalama sıcaklık 12 derecedir. İlçe genelde engebeli bir topografya ya sahiptir. Bu engebe , kotun yükseldiği kuzey ve kuzey doğu kesimlerine doğru artmaktadır. Güney bölgeler ve Delice Irmağına yakın bölgeler düz ova görünümündedir. İlçenin en yüksek noktaları kuzeyde Tokuş Dağının zirveleri, (1385 Metre), Elmalı köyü doğusundaki Sarı Tepe (1291 Metre) ve Kuzeydoğuda Üç Dede Tepesidir. (1289 Metre) İlçenin orta ve güney bölümü ekili ve çıplak arazilerle kaplıdır. Özellikle Jipslerle kaplı tuzlu arazilerde bitki yetişmemektedir. Kuzey bölgelerin yükseklikleri seyrek  ormanlarla kaplıdır. İlçe sınırları içerisinde Delice Irmağı dışında yüzey suyu kaynakları çok sınırlıdır. Her mevsim akışı olan Delice Irmağından az da olsa sulama yapılmaktadır. Ancak, Delicenin yan kolları gerek havzaların küçüklüğü, gerekse yağışlardın yetersizliğinden yaz aylarında kurumaktadır. Bu yan kollardan kuzeydeki Büyükavşar' dan gelen  ve güneyde Çongar' dan Tavaözü'ne doğru akan Çongar Özü Deresi (Kılıçözü Deresi)kaynaklarla beslenmektedir. Bu kaynaklardan sulamada yararlanılmaktadır.



Karakeçili İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü

Orhan GÜVENÇ

Karakeçili İlçe Tarım ve Orman Müdür V.


1983 yılında Kırıkkale'nin  Keskin İlçesinde doğdu. İlkokul,Ortaokul ve Liseyi Ankara da tamamadı. 2007 yılında Konya Selçuklu Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Tarım Ekonomisi Bölümünde Mezun  oldu. 2013 yılında Sivas Hafik İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne atandı.2013-20106 yılları arasında Hafik İlçe Tarım  Müdürlüğünde  görev yaptıktan sonra 2016 yılında  Karakeçili İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne tayin oldu. 2021 yılı Ağustos ayında Karakeçili İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde İlçe Müdürü olarak göreve başladı. Göreve halen devam etmekte olup evli ve 2 çocuk babasıdır. 

E-Mail : orhan.guvenc@tarimorman.gov.tr

İlçe Mail: karakecili@tarimorman.gov.tr

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon : 0318 474 34 920318 474 34 92

Faxs: 0318 474 38 020318 474 38 02

TARİHİ ve COĞRAFİ YAPISI

Karakeçili,Oğuzların 24 kolundan biri olan Bozok Kolundan Oğuzhan’ın büyük oğlu Günhan’ın mensup olduğu Kayı Boyu’nun en büyük aşireti olan Karakeçili Aşireti, 1219 yılında Ertuğrul Gazi önderliğinde 1225 yılına kadar Aras ırmağı sularıyla sulanan Pasin Ovasında kalıp sürmeli çukurunda kışlıyorlardı. Daha sonra buraya sığmayan ve göçlerle kalabalıklaşan Kayı’lar, Anadolu içlerine doğru  göçe başlarlar.

Karakeçili, Kayı Oğuzları, Anadolu kapıları Türklere açıldıktan sonra Azerbaycan üzerinden Doğu Anadolu’dan Anadolu’ya büyük göç dalgaları halinde girmeye başlarlar. Daha sonra yöreye gelip yerleşen Oğuz Türkmen boylarıyla sürmeli çukurunda Pasinleri, Ahlat’ı ve Suruç’u kışlak ve yaylak olarak kullanan Kayı’lar Ankara’ya gelip Karacadağ yöresini kendilerine yurt edinmişlerdir.

İlhanlıların 1258 yılında Anadolu’ya girmeleri ve bu yöreyi ele geçirmeleri üzerine Ertuğrul Gazi, Kayı boyu ile birlikte Söğüt ve Domaniç yöresine göç ederek orada yerleşmişlerdir. Ancak Söğüt ve Domaniç’e gitmeyen Horasan Türkmen grubuna mensup kayı boyu Karakeçili cemaati bu günkü Karakeçili’ yi kurmuşlardır. Osmanlı döneminde Ankara sancağına bağlı kalmış ve 1957 yılında Bala ilçesine bağlı iken belediye teşkilatına kavuşmuş olan Karakeçili, 25.05.1990 gün ve 3644 sayılı Kanun ile de ilçe olmuştur.

Coğrafi Yapısı

Kuzeyinde Bahşili, doğusunda Keskin ve Çelebi ilçeleri, güneyinde Ankara’nın Bala ilçesi ile çevrili olan Karakeçili 225 km2 yüzölçümlü olup, bunun 117 km2 si Tapuya tescillidir. Kırıkkale’ye 35 km, Keskin’e 30 km, Çelebi’ ye 25 km, Bala’ya 25 km ve Ankara’ya 95 km uzaklıktadır. İlçenin rakımı 1.100 dür.

İklimi, İç Anadolu bölgesinin tipik kara iklimine sahiptir. Kışları oldukça sert ve kar yağışlı olup hava sıcaklığı kış boyunca genelde sıfırın altında seyreder. Yazları ise sıcak ve kurudur. Yağışlar az olduğundan yaz mevsiminde bitki örtüsü bozkır görünümünü alır. Yağışlar çoğunlukla sonbahar ve kış mevsiminde düşer.

Karakeçili İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personel Listesi

ADSOYADİLİLÇEGÖREV/UNVAN
OrhanGÜVENÇKırıkkaleKarakeçiliİlçe Müdür V.
​Emine
​DUMAN
​Kırıkkale
​Karakeçili
​Vet. Hekim
​Yunus Fatih
​YAZICI
​Kırıkkale
​Karakeçili
​Vet. Hekim
MuratKARATEPEKırıkkaleKarakeçiliMühendis
MusabBOZKURTKırıkkaleKarakeçiliBilgisayar İşletmeni
​Nuh ​ÖZÇAM​Kırıkkale​Karakeçili​Teknisyen

 

 
 
Keskin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü

SERDAL AVCI

Veteriner Hekim
Keskin İlçe Tarım ve Orman Müdür V.

 

1983 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Nevşehir’de tamamladı.2000 yılında Konya Veteriner Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu.2006 yılında Nevşehir Acıgöl İlçesinde Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak göreve başladı.2009 yılında Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne geldi.2013 yılında Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirdi. Bir yıl İl müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su ürünleri Şubesinde görev yaptıktan sonra 15.07.2014 yılında Keskin İlçesine Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü olarak vekâleten atandı. Evli ve 1 çocuk babası.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon : 318 515 30 60318 515 30 60
Faks :
E-mail : serdal.avci@tarimorman.gov.tr

İlçe Mail: keskin@tarimorman.gov.tr

Keskin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personel Listesi

ADISOYADIİLİLÇEGÖREV/UNVAN
SerdalAVCIKırıkkaleKeskinİlçe Müdür V.
Orhan DEMİRKırıkkaleKeskinZiraat Mühendisi
NecibeTAŞKırıkkaleKeskinZiraat Mühendisi
ErcanESERKırıkkaleKeskinZiraat Mühendisi
Neriman
AKMAN
KırıkkaleKeskinZiraat Mühendisi
Ersan
TÜRKOĞLUKırıkkaleKeskinZiraat Mühendisi
Zümrüye
ÜNAL
KırıkkaleKeskinZiraat Mühendisi
​Yasemin​KARARTI​Kırıkkale​Keskin​Ziraat Mühendisi
​Abdullah​CEYHAN​Kırıkkale​Keskin​Veteriner Hekim
​​Osman​KÜRKÇÜ​Kırıkkale​Keskin​Veteriner Hekim
Emine SAĞDIÇKırıkkaleKeskinVeteriner Hekim
ÇetinTUNCAYKırıkkaleKeskinVeteriner Hekim
Mücahit KANDEMİRKırıkkaleKeskinVeteriner Hekim
SerkanKEMALLIKırıkkaleKeskinVeteriner Hekim
Çağatay​​DÖNMEZ​Kırıkkale​Keskin​Veteriner Hekim
​Kenan​ÇANGA​Kırıkkale​Keskin​Tekniker
​Efrail​İRGE​Kırıkkale​Keskin​Tekniker
​Betül​ÖVÜÇ​Kırıkkale​Keskin​Bilgisayar İşletmeni
​Gökmen​AKALIN​Kırıkkale​Keskin​İşçi       (Şoför)
​Şuayip​KARTALCI​Kırıkkale​Keskin​İşçi
​Servet​ERELİ​Kırıkkale​Keskin​İşçi
​Kerem​DEMİRELLİ​Kırıkkale​Keskin​İşçi
​Hakan​ÖT​Kırıkkale​Keskin​İşçi
​Emin​BEKAR​Kırıkkale​Keskin​İşçi
​Dursun​ARU​Kırıkkale​Keskin​İşçi
​Bayram​SONKAYA​kırıkkale​keskin​İşçi
​Ali​SARIYAR​Kırıkkale​Keskin​İşçi
​Ethem
​KARTALCI
​Kırıkkale
​Keskin
​İşçi
​Şinasi
​AYAS
​Kırıkkale
​Keskin
​İşçi


İLÇENİN GENEL TANITIMI
Keskin İlçesi Kırıkkale şehir merkezine 25, Ankara'ya 100, Kırşehire ise 80 km. mesafede, 243 km² yüzölçümüne sahip 700 rakımlı bir yerleşim yeridir. Evliya Çelebi, Seyahatnamelerinde Sivas Eyaleti' ne bağlı Sancaklardan söz ederken Çorum Sancağı'ndan sonra Keskin Sancağı'ndan da söz etmektedir. Önceden Ankara'nın bir ilçesi olan Keskin, 3587 Sayılı Yasa ile 17.08.1989 tarihinden itibaren Ankara İli'nden ayrılarak Kırıkkale İli' ne bağlanmıştır.

 
 
Sulakyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü

Fevzi YILDIZ

Sulakyurt İlçe Tarım ve Orman Müdür V.



1971 Yılında Konya İli Seydişehir İlçesi Akçalar Köyünde doğdu. İlkokul öğrenimini Seydişehir'de orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamladı. Yükseköğrenimini Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları bölümünde tamamladı.

1993-2000 Özel sektörde, 2000-2004 Konya Kosgebde, 2004-2012 Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde, 2012-2017 Konya İli Ereğli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde, 2017-2019 Konya İli Emirgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak görev yaptı. 2019 yılında Sulakyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne Ziraat Mühendisi olarak tayin oldu.2022 yılı ocak ayında Sulakyurt İlçe Tarım ve orman Müdürlüğünde İlçe Müdürü olarak görevlendirildi. Evli ve üç çocuk babasıdır.


İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon: 0318 812 70 10
Faks: 0318 812 70 08
E-mail: fevziyildiz@tarim.orman.gov.tr
İlçe Mail: sulakyurt@tarim.orman.gov.tr



  Sulakyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personel Listesi

ADI ​SOYADI
​İL
​İLÇE
ÜNVANI
Fevzi ​YILDIZ
​KIRIKKALE
​SULAKYURT
İlçe Müdür V.
Kürşat Gazi ​BOYACI
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
Veteriner Hekim 
Mücahit ​BALOĞLU
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
Veteriner Hekim 
​Bilge
​BENLİ GÖÇER
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
​Mühendis

Yaşar​ŞARKLI
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
​Mühendis
​
​Hatice 
​YEDİÖZ
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
​Mühendis
​
​Zehra 
​DOĞRUL
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
​Mühendis
​
Abdulkadir ​ALKAN
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
Tekniker
Furkan​DOĞAN
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
Tekniker 
Seyit ​TAMKOÇ
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
Memur 
Haydar ​TAT
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
Şoför 
Haydar ​BABAYİĞİT
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
Şoför 
Fikret ​ERDOĞAN
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
İşçi 
Dursun ​ALTUN
​​KIRIKKALE
​​SULAKYURT
İşçi 


İLÇENİN GENEL TANITIMI 

İlçemiz 15. Yüzyılda Kalecik Nahiyesine bağlı köy olarak Şeyh Şami tarafından kurulmuştur. 3578 Sayılı Yasa ile 1989 yılından itibaren ANKARA İlinden ayrılarak KIRIKKALE İline bağlanmıştır. Sulakyurt ilçesi 741 km2'lik alanıyla Kırıkkale ilinde Orta Anadolu yaylasının kuzeyinde yer almaktadır. İlçe merkezi ve köylerinin büyük bir bölümü Karagüney Dağlarının kuzey platoları üzerinde bulunmaktadır. Batısında Ankara ili Kalecik ilçesi, güneyinde Kırıkkale merkez ve Balışeyh ilçeleri, doğusunda Delice ve Çorum ili Sungurlu ilçesi, kuzeyinde de Çankırı merkez ve Kızılırmak ilçeleri ile çevrilidir.
Denizden yüksekliği 830 metre, yıllık ortalama sıcaklığı 11 derece ve ortalama yağış miktarı ise 410 mm. dir. İlçede kara iklimi hakim olup, tabi bitki örtüsünü bozkırlar teşkil eder. Bölgemiz 1071 Malazgirt Zaferinden sonra Türk toprağı olmuştur.

 
 
Yahşihan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü

Süleyman TOĞRUL
Yahşihan İlçe Tarım ve Orman Müdürü
Ziraat Mühendisi



​1965 yılında Kastamonu İli Tosya İlçesinde doğdu. İlkokulu Tosya’da, Ortaokul ve Liseyi Kastamonu’da tamamladı. İzmir Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünden 1990 yılında mezun oldu. Askerliğini yedek subay olarak 1990-1992 yılları arasında yaptı. 1992-1993 yılları arasında  Kastamonu İli Tosya Belediyesinde park ve bahçelerde geçici sigortalı olarak çalıştı. 1993-1996 yılları arasında Adalet Bakanlığında Gaziantep ve Samsun Cezaevi Müdürlüğünde, İdare Memuru ve 2. Müdür olarak görev yaptı. 1996-2000 yılları arasında Bakanlığımız Kars İl Müdürlüğünde, 2000-2004 yılları arasında da Çorum İl Müdürlüğünde Mühendis olarak görev yaptı. Şube Müdürü unvanında görevde yükselme sınavını kazanarak, 2004-2006 yılları arasında Kars İl Müdürlüğünde, 2006-2014 yılları arasında Çorum İl Müdürlüğünde ve 2014-2018 yılları arasında da  Kahramanmaraş İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2019 yılı ocak ayında Kırıkkale Yahşihan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde, İlçe Müdürü olarak göreve başladı ve halen bu görevi yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 


İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Telefon : 0318 357 35 020318 357 35 02
Faks : 0318 357 22 63
E-mail : 

İlçe Mail: yahsihan@tarim.gov.tr

Yahşihan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personel Listesi

ADI SOYADIİLİİLÇESİGÖREVİ
Süleyman TOĞRUL
KırıkkaleYahşihanİlçe Müdürü
Uğur Coşkun ÖZÇELİK
KırıkkaleYahşihanMühendis
​Fatma DuyguKARA
​Kırıkkale
​Yahşihan
​Mühendis
Erdem BÜYÜKHANKırıkkaleYahşihanMühendis
Zübeyir ERDOĞANKırıkkaleYahşihanMühendis
Yeliz ÇALIŞKANKırıkkaleYahşihanMühendis
​Özgün ÇELİK
​Kırıkkale
​Yahşihan
​Mühendis
Erkan BERKSOYKırıkkaleYahşihanVeteriner Hekim
​Gurur KOCAKAP
​Kırıkkale
​Yahşihan
​Veteriner Hekim
Ceyda DÜNDARKırıkkaleYahşihanVeteriner Hekim
​Neslihan YILDIZ
​Kırıkkale
​Yahşihan
​Veteriner Hekim
Yakup YİĞİTKırıkkaleYahşihanTekniker
Atilla BATİTKırıkkaleYahşihanTekniker
Arapali ÇAVDARKırıkkaleYahşihanTekniker
Murat ÖZTÜRKKırıkkaleYahşihanTekniker
Mehmet ERDALKırıkkaleYahşihanTekniker
Tahsin ERTÜRKKırıkkaleYahşihanVet. Sağ. Teknkr.
Hasan HACIOĞLUKırıkkaleYahşihanVet. Sağ. Teknkr
Oğuzcan ALTUNKırıkkaleYahşihanVet. Sağ.Teksyn
​Gaye ERKOÇ
​Kırıkkale
​Yahşihan
​Teknisyen
Azmi ERDOĞANKırıkkaleYahşihanMemur
Resul OKATAN
KırıkkaleYahşihanİşçi
Harun VURALKırıkkaleYahşihanİşçi
Sadrettin ÜNAL
KırıkkaleYahşihanİşçi ​


​İLÇENİN GENEL TANITIMI
COĞRAFİ KONUM :
İlçemiz deniz seviyesinden 680m Rakımlı, İç anadolunun Demirlibel, Ardıçlı tepeleriyle Küre ve Delikli Dağları ile çevrilmiştir.Arazisi oldukça verimli olup, kaynak suları çıktur. Yahşihan Kızılırmak Nehrinin sağ doğu kıyısında, Karagüney Dağının güney eteklerinde kurulmuştur.Yahşihan ilçemizin Güneyinde Bahşili, Doğusunda Kırıkkale İl Merkezi, batıda Elmadağ İlçesi ve kuzeyinde Kalecik İlçeleri ile çevrili olup, yüz ölçümü 6970 hektar dır.
bölge ılıman iklim kuşağında yer almakla bereber, karasal iklimin etkisi altındadır. Yazları sıcak ve kurak kışları soğuk ve yağışlı geçer. Yazın en yüksek sıcaklık 30 - 35 C,kışın ise ısı ortalaması 2-5 C ye düşmektedir. İlçemizi Kızılırmak Nehri ikiye bölmektedir. Arazi sulamasında ağırlıklı olarak yeraltı su kaynakları kullanılmaktadır.


E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

İLETİŞİM

    Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Fabrikalar Mahallesi Kayseri yolu Caddesi No:111 Kırıkkale

  • Telefon : 0318 224 29 38 - 224 34 49 - 225 63 32 ( Santral )

  • Faks : 0318 224 25 57

  • E-Posta : kirikkale@tarimorman.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​