İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimiz 2019 yılı eğitim ve yayım çalışmaları kapsamında Mantar Yetiştiriciliği, Kooperatifçilik, Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması, Süt İnekçiliği, Bitki Hastalık ve Zararlıları ve Korunma Yolları, Hayvan Hastalıkları ve Korunma Yolları, Nitrat Kirliliği, Kuru Baklagillerin Kullanımının Artırılması, Toprak Numunesinin Alınması, Malçlı Çilek Yetiştiriciliği, Organik Tarım Uygulamaları, İyi Tarım Uygulamaları, Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği, Serbest Sistem Tavukçuluk, Solucan Gübresi Üretimi, Mantarcılık, Tarım Ürünlerini İşleme ve Değerlendirme Yöntemleri, Pastörize Peynir Yapımı, Reçel ve Marmelat Yapımı, Turşu Yapımı, Süt Hijyeni veya çiftçilerimizin talep ettiği diğer tarım ve hayvancılık konularında çiftçilerimize eğitimler planlanmaktadır.
Söz konusu eğitime katılma talebi bulunan çiftçilerimizin taleplerini bulundukları Muhtarlıklara veya İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize ekli örnek dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.
Çiftçilerimize ilanen duyurulur.
Bilgi için:
Telefon:0.318.225 63 32 / 128-131
İlgili Personeller: Memduha YAMAN, Berrin HİŞTİR, İlker DEMİRCİ
Kırıkkale İl Tarım ve
Orman Müdürlüğü
Aşağıdaki dilekçe örneğini yandaki linkden indirebilirsiniz.
İL/İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE
İl/İlçe Müdürlüğünüzce 2019 yılı eğitim ve yayım çalışmaları kapsamında açılması planlanan ve aşağıda işaretlediğim eğitime ön kaydımın yapılmasını arz ederim. … / … / 2019
Adı Soyadı
İmzası
Adres:
TC Kimlik No:
Telefon Numarası: 0.5………………………………..
| Malçlı çilek yetiştiriciliği |
| Organik tarım uygulamaları |
| İyi tarım uygulamaları |
| Örtüaltı sebze yetiştiriciliği |
| Serbest sistem tavukçuluk |
| Solucan gübresi üretimi |
| Mantarcılık |
| Tarım ürünlerini işleme ve değerlendirme yöntemleri |
| Bitki koruma ürünlerinin uygulanması |
| Kooperatifçilik eğitimi |
| Süt inekçiliği |
| Süt hijyeni |
| Bitki hastalık ve zararlıları ve korunma yolları |
| Hayvan hastalıkları ve korunma yolları |
| Nitrat kirliliği |
| Kuru baklagillerin kullanımın artırılması |
| Pastörize peynir yapımı |
| Reçel ve marmelat yapımı |
| Turşu yapımı |
| Diğer (……………………………………
|