T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

RAMAZAN ÖNCESİ GIDA DENETİMİ

Yayın Tarihi : 13.04.2021

​İl Müdürlüğümüz Gıda Denetim Ekipleri Ramazan öncesinde denetim gerçekleştirdi. Özellikle Ramazan süresince tüketimi artan unlu mamuller, ekmek, tatlı, şeker ve şekerli mamuller, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri gibi ürünlerin üretim ve satış noktaları üzerinde yoğunlaşan denetimler İl Müdürümüz Sırrı YILMAZ’da katıldı.

Denetim sonrasında bir değerlendirme yapan ve tüketicilerimize seslenen YILMAZ; “Gıda güvenliği ve hijyeni konusunda özenle çalışıyor ve sürekli denetimler yapıyoruz. Ramazan ayı nedeniyle tüketimi artan ürünler başta olmak üzere bu denetimlerimizi sıklıkla tekrarlayacağız. Tüketicilerimizin sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması adına hem kontrollerimizi yapıyoruz hem de hijyenik üretim ve satış için uyarılarımızı yapıyoruz.” şeklinde konuştu.